Zheng He Yi Sashimi Sojasaus 200ml
Sashimi soy sauce wordt gebruikt als dipsaus voor sashimi en sushi's. Tip: voeg een toefje wasabi toe in de sojasaus. Het geeft een bijzonder scherpe en vleugje zoete smaaksensatie.
- Gratis verzending vanaf €39
- Alle authentieke Aziatische A merken onder 1 dak
- Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard of WeChat
Sashimi is een Japans gerecht van verse, rauwe vis en schelpdieren die in dunne schijfjes gesneden wordt. Sashimi soy sauce wordt vooral gebruikt om gerechten op smaak te brengen zonder de kleur, maar ook zonder de smaak van het gerecht erg veel te willen veranderen.
| Calorieën | 842 kJ / 201.5 kcal (per 100ml) |
|---|---|
| Vetten | 0.12g |
| Koolhydraten | 50.63 g |
| Proteïne | 10.63 g |
| Herkomst | China |
| Ingrediënten |
Sojasaus (water, soja, tarwe, zout), glucosesiroop, suiker,smaakversterker (E621, E631, E627), kaliumsorbaat (E202). |