COVID-19: bezorgvertraging, voorzorgsmaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

Visballen in pikante saus

Ingrediënten

200 g DoDo gefrituurde visballen
1 kleine ui
2 teentjes knoflook
3 chili pepers
2 lente-uien
3 el gojuchang
1 el suiker
50 ml water
½ tl sesamolie
1 tl sesamzaadjes

Bereidingswijze

Verwarm olie in een pan.

Voeg de uien en de knoflook toe en roerbak gedurende 1 minuut.

Voeg de visballen toe en roerbak gedurende  2-3 minuten

Draai het vuur omlaag.

Meng de gojuchang, de suiker en water in een kom en voeg dit toe aan de visballen. Voeg de saus aan de visballen toe. Roer goed door totdat alles is vermengd.

Voeg de chili en de lente-uien toe en meng het goed door saus heen.

Draai het vuur uit en voeg als laatste de sesamolie en de sesamzaadjes toe.

Serveer warm. 

  • Artikelnummer: REC114
  • In voorraad