Spring Home Roti Vellen Onion 第一家 急凍 印度煎餅洋葱味 320g

Roti Paratha is een heerlijke krokante pannenkoek uit de veelzijdige Singaporese keuken. Het van deeg, ei, olie en boter gemaakte rotiplaat is ontstaan uit Maleisische invloeden en is onmisbaar als voorgerecht bij diverse currygerechten. 

Bereidingswijze:

Laat een koekenpan warm worden zonder olie eraan toe te voegen. Leg een bevroren rotivel (belangrijk: niet van tevoren laten ontdooien!) in de pan en verwarm elke zijde gedurende 3 minuten. Doe dit ook met de overige rotivellen. 

Roti paratha onion is een soort Indiase wrap/ pannekoek met uien smaak, gemaakt van onder andere tarwemeel, ui, plantaardige magarine en natuurlijke rozemarijn aroma. Roti wordt vooral gegeten in de landen zoals India, Pakistan, Indonesië, Suriname en Maleisië.
Roti paratha onion is direct te bereiden in de koekenpan. Bak de deeg aan beide kanten totdat het knapperig wordt. Het is onmisbaar bij roti kip (kerrie) gerecht.
  • Artikelnummer: 19159
  • Herkomst: Singapore
  • In voorraad
1.75

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Tarwemeel (38%), Water, Plantaardige Margarine (Palmolie, Water, Zout, Emulgator (E471, E475), Antioxidant (E320, E321), Boter Flavor], Volkorenmeel (9%), Suiker, Zout, Rijstmiddel [E5009 (ii), E170(i), E450 (i), Maiszetmeel, E341 (i)].


Allergene: Gluten, (Tarwemeel).

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 271 kcal / 1137 kJ
  • Vetten 11.6 g
  • Koolhydraten 34.7 g
  • Suikers 3.5 g
  • Vezels 5.2 g
  • Eiwitten 6.8 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.