Uchibori Maroyaka Sanmi No Kome Su Rijstazijn 500ml
Maroyaka Sanmi no kome su rijstazijn wordt gebruikt als smaakmaker bij sushi rijst. Om de smaak van de azijn optimaal te behouden, is aan te raden de sushi rijst eerst af laten koelen. Maroyaka Sanmi no kome su rice vinegar kan evt vermengd worden met suiker voor een betere smaak.
- Gratis verzending vanaf €39
- Alle authentieke Aziatische A merken onder 1 dak
- Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard of WeChat
Maroyaka Sanmi no kome su rijstazijn is een milde ongezoete rijstazijn gemaakt op basis van rijst, alcohol en water. De kleur van de rijstazijn is afhankelijk of er gepolijst of ongepolijst rijst wordt gebruikt of wellicht aan de toevoegingen.
Bewaaradvies: Op een droge en koele plaats bewaren, vermijd direct zonlicht.
| Calorieën | 201kJ/ 48kcal (per 100g) |
|---|---|
| Vetten | <0.1g |
| waarvan verzadigd vet | 0.1 g |
| Koolhydraten | 8.6 g |
| waarvan suikers | 7.5 g |
| Proteïne | 0.1 g |
| Zout | 0.1 g |
| Herkomst | Japan |
| Ingrediënten | Water 83%, Rijst 14%, Alcohol 3%. |