2x Huisgemaakte dipsauzen voor Chinese hotpot

Huisgemaakte dipsauzen zijn de finishing touch voor een heerlijke hotpot.

China
Ingrediënten

Ingrediënten voor Pittige Sojasaus

  • 4 el lichte sojasaus
  • 3 el water
  • 4 sjalotjes
  • 2 lente-uien
  • 1 rode peper
  • 1 groene peper
  • 1 klein bosje koriander
  • 1 tl sesamolie
  • Olie

Ingrediënten voor Sha Cha: Chinese Barbecuesaus

  • 4 el Bull Head barbecuesaus
  • 2 tl lichte sojasaus
  • 2 sjalotjes
  • 2 lente-uien
  • ½ tl suiker
  • 1 bosje koriander
  • Olie
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml
€ 1,85
Sonaco Bevroren Rode Chili 100g
Diepvries
Sonaco Bevroren Rode Chili 100g
€ 1,50
Chee Seng Zuivere Sesamolie 160ml Chee Seng Zuivere Sesamolie 160ml
€ 3,50
Van Gilse Kristal Suiker 1kg Van Gilse Kristal Suiker 1kg
€ 1,80
Bull Head Barbecue Saus 127g Bull Head Barbecue Saus 127g
€ 4,10
Informatie
  1. Pittige Sojasaus
    Verwarm olie in een pan. Voeg de sjalotjes toe en fruit ze circa 2 minuten. Voeg vervolgens de lente-uien en de pepers toe. Bak ze circa 1 minuut en giet daarna de lichte sojasaus en het water bij. Breng het aan de kook. Haal het pannetje van het vuur en doe de koriander erbij en schep het om. Giet als laatste de sesamolie bij.
  2. Sha Cha: Chinese Barbecuesaus
    Verwarm olie in de pan. Voeg de gesneden sjalotjes toe en fruit het eventjes. Voeg vervolgens de Bull Head-saus toe. Bak het voor circa 1 minuut. Doe de lente-uien erbij en giet daarna de sojasaus toe gevolgd door de suiker. Schep de saus in een kom en voeg als laatste de koriander toe.



Scroll to top
main product photo
2x Huisgemaakte dipsauzen voor Chinese hotpot
Op voorraad