Imuraya Japanse Originele IJsdessert met Azuki Bonen en zachte Mochi 140ml
Imuraya Japanse IJsdessert met Azuki Bonen en zachte Mochi is een traditioneel Japans dessert gemaakt met zoete azuki rode bonenpasta en zachte, smeuïge mochi-stukjes. Het wordt meestal gekoeld geserveerd, waardoor het een verfrissende en heerlijke traktatie is. De combinatie van azukibonenpasta en mochi is al lang een favoriet onder de Japanners, een erg heerlijke combinatie die je moet proberen.
- Levering via een professionele bezorgdienst met geconditioneerd vervoer
- Live te volgen track en trace
| Calorieën | 1050 kJ / 250 kcal (per 100g) |
|---|---|
| Vetten | 7g |
| waarvan verzadigd vet | 3.5g |
| Koolhydraten | 43g |
| waarvan suikers | 25g |
| waarvan vezels | 1g |
| Proteïne | 4g |
| Zout | 45mg |
| Calcium | 6% |
| Herkomst | Japan |
| Ingrediënten |
Water, gezoete azukibonenpasta (suiker, water, azukibonen, gereduceerde zetmeelsiroop, glucosestroop, sorbitol, maïszetmeel, zout), rijstcake (water, glucosestroop, maltose, zoete rijstmeel, suiker, trehalose, gereduceerde zetmeelsiroop , koolzaadolie, maïszetmeel, propyleenglycolesters van vetzuren, mono- en diglyceriden, zout, dextrine, sojalecithine, room, magere melk, glucosestroop, suiker, volledig geharde plantaardige olie (palmolie, kokosolie), dextrine, mono en diglyceriden, natuurlijke smaakstof, guargom, kunstmatige smaakstof, dextrose, sorbitanmonostearaat, johannesbroodpitmeel, carrageen. Bevat: Melk, Sojabonen en Kokosnoot. Voor allergenen, zie de ingrediënten in het dik gedrukt. Bewaaradvies: Bewaren bij -18ºC. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
|