Rakugan Higashi: Gedroogde Japanse suikersnoepjes

Japan

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Jo-La Aroma en Kleurstof Roos 50ml Jo-La Aroma en Kleurstof Roos 50ml
€ 4,20
Lotus Kleefrijstmeel 400g Lotus Kleefrijstmeel 400g
€ 1,70
3 Bloemen Houten Cakevorm 28x7cm 3 Bloemen Houten Cakevorm 28x7cm
€ 7,85
Informatie

Hoe beeldig zijn deze suikersnoepjes uit Japan? Serveer ze bij de thee of als dessert. Of verras je familie en vrienden ermee als kerstcadeautje.



Ingrediënten:

  • 30g poedersuiker
  • 2 ml water
  • 20g kleefrijstmeel
  • Kleurstoffen
  • Aardappelzetmeel

Benodigde tools:


Zo maak je het:


Mix de kleurstoffen met water. Voeg er suiker aan toe. Voeg kleefrijstmeel toe totdat het deeg vingerafdrukken behoudt.



Bedek de mallen met aardappelzetmeel. Druk het beslag stevig in de mal. Haal het overtollige beslag weg met een vlak voorwerp. Houd de mal op de kop zodat de snoepjes vanzelf eruit vallen. Droog de snoepjes in de schaduw.

Scroll to top
main product photo
Rakugan Higashi: Gedroogde Japanse suikersnoepjes
Op voorraad