Zalm Teriyaki

Japan

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Informatie

Bereidingstijd: 25 minuten


Aantal porties: 4



INGREDIËNTEN

  • 4 zalmmoten
  • 160 ml mirin (zoete kookwijn)
  • 4 el sojasaus
  • 2 el suiker
  • Olie

ZO MAAK JE HET


Dep de zalmmoten droog met keukenpapier. Verhit olie in een pan en bak de zalm op matig vuur aan beide zijden net gaar. Neem de zalm uit de pan en houd warm onder een bord met aluminiumfolie.



Voeg in een steelpan de mirin, sojasaus en suiker toe. Breng het aan de kook. Draai het vuur omlaag en laat het rustig koken gedurende 5 tot 10 minuten totdat het een dikke saus is geworden.



Giet de saus over de zalm heen, en serveer.



Scroll to top
main product photo
Zalm Teriyaki
Op voorraad